Redni letni zbor članic in članov Koronarnega društva Gorenjske

V sredo, 21. marca 2018 smo se sestali »koronarci« iz Gorenjske na rednem letnem zboru društva. Predsednik društva je vsem navzočim predstavil delo društva v preteklem letu. Letno poročilo so podali tudi vsi, ki so odgovorni za posamezna področja delovanja društva. Vsi prisotni so bili enotni, da smo v preteklem letu delali uspešno in na nobeno poročilo ni bilo pripomb.

Pogovorili smo se tudi kako naprej. Soglasno smo sklenili, da ne bomo uvedli bistvenih sprememb. Tudi v letu 2018 nadaljujemo z vadbami dvakrat tedensko, organizirali bomo predavanja in ne nazadnje pohode, v mesecu juniju organizirali tradicionalni piknik, spomladi in jeseni pa tako kot vsako leto odšli na obnovitveno rehabilitacijo v toplice.

foto: Ana Sirc