Tradicionalni pohod okoli Blejskega jezera

Bled, 13. januar 2018 - Prav je, da lepe stvari vedno znova ponavljamo, zato je tudi prav, da vsako leto obiščemo prekrasen Bled, biser naše lepe Slovenije. Tudi tokrat nas je pričakal v lepi, prav nič zimski podobi. Vreme nam je bilo naklonjeno, ne preveč mrzlo, kar pravšnje za hojo, le kakšen žarek sončka več bi si želeli. Pa vso se kljub temu imeli zelo lepo, naše druženje je vedno prijetno, saj si imamo vsakokrat veliko za povedati. Pohod smo zaključili s kosilom v Gostišču Moskva v Lescah. Hvala vsem organizatorjem, še posebej pa Janezu Veluščku, ki so se potrudili, da nam je bilo lepo in smo se tudi dobro najedli.

Lepo se imejte, se vidimo že to sredo na predavanju in pa na naslednjem pohodu 8. februarja, da počastimo kulturni praznik in obiščemo, tako kot že več let doslej, rojstno hišo našega največjega pesnika Franceta Prešerna.

Čuvajte svoj srček in lep pozdrav Ani