Pohod po poteh narcis 19. maja 2018.

Današnji dan je bil namenjen narcisam. Pričakalo nas jih je le za vzorček, vendar kljub temu nismo bili razočarani. Imeli smo krasen pohod v čudoviti naravi in vsakokrat smo veseli, ko se srečamo in poklepetamo, saj si imamo vedno znova veliko za povedati. Tokrat nas je bilo 49, kar je zelo lepa udeležba. O kosilu raje ne izgubljam besed, bilo je krasno in obilno. Nekateri bomo meso jedli še jutri.

Dragi člani iz jeseniške skupine: en velik HVALA za vse napore, ki ste jih vložili v ta pohod. Mirko in Bernarda hvala za organizacijo in izbiro restavracije, vsem pa za krasno in obilno pogostitev.

In za konec bi vas rada spomnila še na 18. županov tek, ki bo že naslednjo soboto, to je 26. maja, na Brdu pri Kranju, zato se ne pozabite prijaviti svojemu vodji telovadne skupine.

Dragi srčki imejte se lepo in se vidimo v soboto. Pošiljam vam en velik objem. Ani