• organiziranje in izvajanje telovadbe v skupinah pod vodstvom strokovno usposobljenih fizioterapevtk
• organiziranje predavanj in svetovanj za člane in njihove družinske člane na različne teme s področja rehabilitacije bolezni srca in ožilja ter zdravega načina življenja
• tečaji prve pomoči in prikaz uporabe prenosnega defibrilatorja
• druženje in pohodništvo
• strokovno usposabljanje izvajalcev programov
• organiziranje rehabilitacijskih programov v toplicah
• sodelovanje s strokovnimi institucijami, bolnicami in zdravstvenimi domovi na Gorenjskem

 

Postanite naš član! Obiščete nas lahko vsako tretjo sredo v mesecu od 16. do 18. ure (razen v mesecu juliju in avgustu), v pisarni društva v Domu krajanov Primskovo, Jezerska 41, Kranj
Koronarno društvo Gorenjske
Jezerska cesta 41
4000 Kranj
telefon: 031/742-278
e-pošta: info@koronarno-drustvo.si
 
0
Pohod po poteh narcis 19. maja 2018.

Današnji dan je bil namenjen narcisam. Pričakalo nas jih je le za vzorček, vendar kljub temu nismo bili razočarani. Imeli smo krasen pohod v čudoviti naravi in vsakokrat smo veseli, ko se srečamo in poklepetamo, saj si imamo vedno znova veliko za povedati. Tokrat nas je bilo 49, kar je zelo lepa udeležba. O kosilu raje ne izgubljam besed, bilo je krasno in obilno. Nekateri bomo meso jedli še jutri.

Dragi člani iz jeseniške skupine: en velik HVALA za vse napore, ki ste jih vložili v ta pohod. Mirko in Bernarda hvala za organizacijo in izbiro restavracije, vsem pa za krasno in obilno pogostitev.

In za konec bi vas rada spomnila še na 18. županov tek, ki bo že naslednjo soboto, to je 26. maja, na Brdu pri Kranju, zato se ne pozabite prijaviti svojemu vodji telovadne skupine.

Dragi srčki imejte se lepo in se vidimo v soboto. Pošiljam vam en velik objem. Ani

 
     
   
  Koronarno društvo Gorenjske (c) 2011