Pohod »koronarcev« na Šmarjetno goro

Kranj, 10. marec 2018 - Jutranje napovedi o udeležbi niso bile najbolj obetavne, saj je nekaj članov sporočilo, da so zboleli ali pa imajo druge obveznosti. Razveseljivo pa je, da se nas je pohoda 10. marca 2018 udeležilo 41 pohodnikov in mislim ter upam, da nihče ni bil razočaran. Večina se nas je na Šmarjetno povzpela peš, redki posamezniki, ki zaradi slabega počutja tega niso zmogli, pa so se zapeljali z avtom. Ogledali smo si cerkvico, v kateri so nas pričakali tudi še jaslice. Gospa Jožica nam je povedala marsikaj o zgodovini cerkvice in Šmarjetne gore. V restavraciji smo imeli dobro kosilo po ugodni ceni. Nato pa spust v dolino in domov, počivat na kavč. Hvala Tomažu za trud pri organizaciji pohoda in vsem članicam, ki so prispevale sladice. Vse smo pojedli.

Se vidimo na zboru članov 21. marca, do takrat pa bodite zdravi in čuvajte svoj srček. Lep pozdrav Ani