Tradicionalni piknik Okroglo pri Kranju

Okroglo, 16. junij 2012 - Piknika na Okroglem se je udeležilo 69 članov. Ob 11. uri smo se odpravili na 45 minutni pohod v smeri proti lovski koči in se po krožni poti vrnili nazaj na piknik prostor, kjer smo bili nagrajeni z odličnim golažem. Naše druženje se je nadaljevalo z družabnimi igrami, plesom in glasbo, ki jo je izvajal naš novi član Rudi Kukovič. Da ne bi med druženjem omagali sta za nas poskrbela kuharja Tone in Tomaž, ki sta nam pripravila okusno meso v zelenjavni omaki. Odrezale so se tudi naše članice in seveda člani, ki so spekli odlično pecivo. Prvo nagrado je ponovno šla v roke naši Majdi, ki peče res izvrstne slaščice. Popoldan se je prevesil v večer, ko smo se zadovoljni poslovili.