• organiziranje in izvajanje telovadbe v skupinah pod vodstvom strokovno usposobljenih fizioterapevtk
• organiziranje predavanj in svetovanj za člane in njihove družinske člane na različne teme s področja rehabilitacije bolezni srca in ožilja ter zdravega načina življenja
• tečaji prve pomoči in prikaz uporabe prenosnega defibrilatorja
• druženje in pohodništvo
• strokovno usposabljanje izvajalcev programov
• organiziranje rehabilitacijskih programov v toplicah
• sodelovanje s strokovnimi institucijami, bolnicami in zdravstvenimi domovi na Gorenjskem

 

Postanite naš član! Obiščete nas lahko vsako tretjo sredo v mesecu od 16. do 18. ure (razen v mesecu juliju in avgustu), v pisarni društva v Domu krajanov Primskovo, Jezerska 41, Kranj
Koronarno društvo Gorenjske
Jezerska cesta 41
4000 Kranj
telefon: 031/742-278
e-pošta: info@koronarno-drustvo.si
 
0

...

01 02 03 04 05

Žiganja vas – Udin boršt – Kriva jelka

Žiganja vas, 21. julij 2012 - Pohod smo pričeli ob 9.30 uri pri trgovini Tuš v Žiganji vasi, do Udin boršta in naprej proti Krivi jelki. Malo pred ciljem smo si ogledali hiške iz lubja, katere največ uporabljajo taborniki in spominjajo na nekdanja rokovnjaška skrivališča. Tu nas je pričakal vodja kluba Rokovnjač iz Dupelj in nam orisal nekaj dogodkov iz življenja rokovnjačev 200 let nazaj.
Tu sta nas naša organizatorja Janez in Marinka Rotar presenetila z domačim prigrizkom. Sonja Žegarac pa je poskrbela, da smo se še posladkali. Okrepčani smo nadaljevali pot naprej do vasi Sebenje, kjer smo se ustavili na kmečkem turizmu. Pohod smo zaključili okrog 15. ure.
Hvala našim tržiškim organizatorjem Marinki, Janezu in Sonji, ki vedno pripravijo odličen pohod. Vedno nas pogostijo in poskrbijo, da se imamo zares lepo.
Kljub vremenski grožnji z dežjem, se nismo ustrašili in pohod veselo opravili in zadovolji odšli domov.

 
     
   
  Koronarno društvo Gorenjske (c) 2011